Rendőrségi

2014.11.24. 12:18

Megijedt a rabló és elfutott

Veszprém - Lerántotta egy ajkai férfi egy 55 éves nő táskáját, akit hamarosan elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök Ajkán, november 22-én - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Kovács Erika

A 19 éves fiatal, november 22-én, déltájban a Sport utcán egy gyalogos hölgy válláról lerántotta a táskáját, majd elmenekült. Nem sokkal később a sértett találkozott az elkövetővel, aki a táskát ekkor eldobta és elfutott. A nő kiáltására egy ismeretlen férfi visszatartotta a menekülő fiatalembert a rendőrség kiérkezéséig. Sidó Norbert körzeti megbízott és Ipsits Melitta őrmester az elkövetőt előállította az Ajkai Rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették, majd kezdeményezték előzetes letartóztatását. A 19 éves fiatallal szemben erőszakkal illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett rablás bűntettének elkövetése miatt jár el az Ajkai Rendőrkapitányság.

Címkék#rabló

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!