Rendőrségi

2014.08.16. 08:37

Lopott vízibiciklivel indultak bulizni

Balatonalmádi - Pénteken a rendőrök visszaadták a tulajdonosának azt a vízibiciklit, amit egy almádi férfi (27) és debreceni nő (18) még tíz nappal korábban kötött el - tájékoztatott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Győrffy Árpád

A csúszdával is felszerelt sárga járművet a fiatalok Almádi egyik strandjáról kötötték el, hogy azzal Siófokra menjenek szórakozni. Az útközben feltámadt szél, és a kialakult vihar miatt azonban meggondolták magukat, és inkább kikötöttek Balatonkenesén, ahonnan vonattal visszautaztak Balatonalmádiba. Amikor pár nappal később az éjszakai órákban visszajöttek a vízibicikliért, látták, hogy valaki kihúzta a partra, lelakatolta, így nem tudták azt visszavinni. A fiatalok a tettükről néhány nappal később számoltak be egy őket igazoltató rendőrnek Almádiban. Az illetékes hatóság szabálysértési eljárás indított ellenük a nyílt vízen tartózkodás szabályainak megsértése miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!