Rendőrségi

2014.10.23. 06:08

Ittasan vezetett

A napokban zárult le egy ittas vezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Várpalotai Rendőrkapitányságon.

A körzeti megbízottak Berhida belterületén végeztek közlekedési ellenőrzést 2014. szeptember 14-én éjfél körüli időben, amikor igazoltatás alá vonták a személygépkocsival közlekedő 54 éves berhidai illetékességű S. Jánost. A férfi az intézkedés során nem tudta a rendőröknek átadni a vezetői engedélyét, mivel azt otthon felejtette, és mint az az iratok ellenőrzésekor kiderült, a jármű műszaki érvényessége is közel egy éve lejárt, így e miatt is feljelentés készült.

Az igazoltatás során a férfivel szemben alkoholszondát alkalmaztak a rendőrök, melynek eredménye pozitív értéket mutatott. A Várpalotai Rendőrkapitányság a büntetőeljárásban a nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!