Rendőrségi

2014.06.10. 05:17

Életveszélyes sérültek a csopaki balesetben

Csopak - Életveszélyesen megsérült két személy abban a balesetben, ami 22 óra 30 perckor történt Csopaknál, a 71-es és a 73-as út kereszteződésénél - mondta a megyei katasztrófavédelem.

Kovács Erika

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 22 éves férfi személygépkocsival közlekedett a 73-as számú főúton a 71-es számú főút irányába, a kereszteződésnél jobbra, Balatonfüred irányába kívánt kanyarodni, amikor járművével a 71-es számú főúton átsodródott majd az útról bal oldalon letért, és a füves útpadkán egy fának ütközött járműve jobb oldalával. A közlekedési balesetben a gépkocsi vezetője és négy utasa: egy 28 éves és egy 25 éves budapesti férfi, egy 17 éves szigetszentmiklósi nő és egy 17 éves budapesti nő megsérült.

Az autót vezető 22 éves fóti illetőségű K. Attila ellen közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!