Rendőrségi

2014.09.23. 14:09

Az utcán verekedtek

A napokban zárult le egy garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Várpalotai Rendőrkapitányságon.

Rendőri feljelentés alapján indult eljárás a Várpalotai Rendőrkapitányságon a 19 éves Sz. R. és a 25 éves H. F. berhidai lakosok ellen, akik 2014. július 19-én 20 órakor a nyílt utcán szóváltásba keveredtek. A nézeteltérés oka az volt, hogy Sz. R. sérelmezte, hogy H. F. olyan bántó megjegyzést tett, mely számára megszégyenítő volt a barátok és ismerősök előtt. A sértett férfi, amikor az utcán összetalálkozott társával elégtételt véve dulakodást provokált. Az utcán tartózkodók igyekeztek szétválasztani és jobb belátásra bírni a verekedőket. A garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárás befejeződött. A keletkezett iratokat a Várpalotai Rendőrkapitányság a napokban vádemelési javaslattal a Veszprémi Járási Ügyészségnek küldte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!