Reklám

2014.04.04. 10:41

SZÁGULDJ A 4G-VEL, A TELEKOM LEGGYORSABB MOBILHÁLÓZATÁVAL! (x)

A Magyar Telekom hálózatfejlesztésének köszönhetően Veszprémben is elérhető a jelenleg legmodernebb mobilinternet szolgáltatás, a 4G/LTE.

Aki kompromisszumok nélkül szeretne netezni, annak érdemes kipróbálnia!

A különböző okos eszközök – internetezésre alkalmas mobiltelefonok és táblagépek – ugrásszerű terjedése egyre nagyobb elvárásokat támaszt a mobilinternet-hálózat minőségével szemben. Magyarországon már minden harmadik ember okostelefont használ, amelynek kihasználáshoz elengedhetetlen a gyors mobilinternet-hálózat. Szinte állandó az online jelenlét, ráadásul ma már bárhol és bármikor elvárjuk az otthoni internet kényelmét és gyorsaságát.

A korszerű 4G hálózat teszi lehetővé ma a szélessáv igazi, leginkább kompromisszum-mentes élményét. A gyors le- és feltöltési sebességnek és rövid válaszidőnek köszönhetően nemcsak villámgyorsan oszthatjuk meg élményeinket, képeinket ismerőseinkkel, de akár HD minőségű videókat nézhetünk akadás nélkül, illetve az online játékok is még élvezhetőbbé válnak.

Tudd meg mennyivel gyorsabb a 4G/LTE, nézd meg sebességteszt videónkat a QR kód leolvasásával!

A jelenleg legmodernebb mobilinternet szolgáltatás előnyeinek élvezetéhez a 4G-képes eszközön, okostelefonon vagy táblagépeken kívül arra alkalmas mobilinternet előfizetési csomagra van szükségünk. A Telekom kínálatában mind okostelefonokhoz, mind táblagépekhez megtalálhatóak az ügyfelek különböző igényeihez szabott, 4G-hez ajánlott díjcsomagok.

További részletekért és megrendelésekért látogass el üzleteinkbe:

VESZPRÉM TELEKOM ÜZLET

8200 Veszprém, Kossuth L. u. 3.

Nyitva: H-P: 8:30-17:00, Szo: 8:30-12:00

ELASTIC’ 91KFT.

8200 Veszprém, Kossuth L. u. 10.

Nyitva: H-P: 9:00-17:00, Szo: 9:00-12:00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!