Púder Nélkül

2017.03.13. 15:27

Most gyermekünket, de saját magunkat is meglephetjük egy órával! (x)

Az emberi életet szakaszokra lehet bontani. Kezdve a csecsemőkorral, majd ezután jön a gyermek-majd a felnőttkor, és végül az időskor.

Általában a gyermekek a felnőttek bőrébe szeretnének bújni. Különösen az óvodás korszak a meghatározó. Vannak olyan lurkók, akik nem igazán szeretnek óvodába járni.

Ilyenkor hallhatunk tőlük különböző kijelentéseket, mint például: „Én felnőtt szeretnék lenni, mert nekik minden könnyebb”. Továbbgondolva az iskolások is azt gondolják, hogy szüleiknek egyszerűbb, hiszen elmennek dolgozni, és mikor hazaérnek már nem kell nekik semmit sem csinálni. Amíg ezzel szemben nekik iskolába kell járni mindennap, azért hogy tanuljanak. Ám amikor hazaérnek, még akkor is a leckével kell foglalkozniuk.

Azonban abba nem gondolnak bele, hogy a felnőttek élete sokszor nehezebb. A munkahelyen ugyanis nap, mint nap helyt kell állni, ahol család is van, ott még vezetni kell a háztartást, be kell fizetni a számlákat, ahol hitel is van, ott törlesztő részletet kell fizetni, és sorolhatnánk. Persze nem is várhatjuk el, hogy egy iskoláskorú gyermek ezeket mind megértse, de ha már van olyan korban a tanuló, akkor lassan adagolva próbáljuk meg megértetni vele ezeket az összefüggéseket. Ezt követően bíztatni arra, hogy ameddig lehetősége van, rá tanuljon, mert olyankor az embernek szinte csak az a feladata.

Azonban ha a gyermek egyre inkább felcseperedik, tapasztalni fogja azt, hogy amíg kicsi volt minden egyszerűbb volt. Olyankor nosztalgikus hangulatban gondolhat vissza az ember az óvodai pillanatokra, amikor például nem akart aludni délután, vagy a játékokra, amelyekkel naphosszat játszhatott. Amikor az ember felnő, számtalan dolog megváltozik az életében. Azonban ha családot alapít, a régi dolgok újra előjöhetnek. Ha beköszöntött a gyermekáldás, idővel előkerülnek a régi játékok, társasjátékok, amelyekkel játszhatunk közösen gyermekünkkel.

Az életben számos fontos dolog van, de az egyik legfontosabb tényező a család. Ahol gyermek van, ott a szülők mindent megtesznek annak érdekében, hogy csemetéjük semmiben sem szenvedjen hiányt. A legkülönfélébb ajándékokkal halmozzák el egyetlenjüket, ha születésnapja, vagy akár névnapja van. Amennyiben még nem tudja, mivel lephetné meg gyermekét, mi tudunk Önnek adni tippeket. Mit szólna egy gyermekórához? Márkáink között megtalálja a Tavolinot, valamint számos mesefigurás karóra közül válogathat gyermekének. A mesehősök között megtalálja Mickey- egeret, és Spongya bobot is.

A Tavolino gyerek karórát textil szíjjal tekintheti meg oldalunkon fém óraházzal és analóg kijelzővel. Az órán a bézs szín dominál. A számlap szintén bézs színű és mögötte egy kvarc óraszerkezet működteti az órát. Gyerekeknek tökéletes karóra lehet, amely 3ATM-es vízállósággal rendelkezik. Azonban ha magát is meglepné egy karórával, most akár női órák közül is válogathat kedvére.

A kínálat között megtalálja a Geneva Leona, a Geneva Mesh, a Felicia márkájú óráinkat is. A Geneva Leona ezüstszínű, és kerek óraházú. Ezüst színű számlap és mutatók találhatóak az órán, és 4 db kővel van díszítve.

Vékony bőr hatású szíjjal, és ezüstszínű csattal rendelkezik. További jellemzői közé tartozik a fém hátlap, és a quartz szerkezet. A Geneva Mesh egy ezüstszínű, kerek, nagyméretű óraházzal, és vastag kerettel büszkélkedhet. Fehér színű számlapja, fekete színű arab számai, és ezüstszínű, egyedi, szövött, fém szíja egyedi stílust adhat Önnek. Amennyiben felkeltette érdeklődését ajánlatunk, és még több óratípusra kíváncsi, látogasson el a www.mutatosora.hu oldalra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!