Púder Nélkül

2015.03.18. 17:50

A jó sportmelltartó fixálja a kebleket

Sportolás közben is elengedhetetlen, hogy a mozgás kényelmes legyen. Ehhez a megfelelő ruházat mellett a jó sportmelltartó is maximálisan hozzájárul.

Kutasi Zsófia

A megfelelő öltözékről Schvarcz Ágnes, az egyik veszprémi fehérnemű-márkaüzlet vezetője és tulajdonosa azt mondta:

– Nagyon fontos, hogy a sportolás erősségétől függően fixáljuk a melleket, mert ha nagy igénybevételnek vannak kitéve, akkor megnyúlhatnak a kötőszövetek. Sportoláshoz külön kifejlesztett, speciális melltartót ajánlunk, amit futáshoz, TRX-hez, terepkerékpározáshoz, teniszhez, fitneszhez vagy egyéb erős intenzitású edzésekhez javasolunk általában. Innovatív alapanyagból készült, amelynek nedvességszabályozó tulajdonsága van. Az anyag sportolás közben felszívja a nedvességet és a kelme külső felületére továbbítja, ami onnan elpárolog. Ettől – viselése során – mindig száraz érzetünk lesz – mondta Schvarcz Ágnes.

Fontos, hogy figyelembe vegyük azt, milyen melltartót viselünk sportoláshoz – hangsúlyozta az üzletvezető. A kényelem elsődleges. A melltartó kiválasztása függ többek között a mell méretétől és formájától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!