Pápa

2017.03.19. 20:00

Ovisok a rendőrségen - A kisgyermekek megtekintették az előállító helyiséget

Pápa - Helyi óvodások népesítették be a Pápai Rendőrkapitányság épületét a minap.

Napló-információ

A kapitányság megelőzési előadójának meghívására látogatott el a Pápai Városi Óvodák Nátuskerti Tagóvodájának Harangvirág csoportja a helyi kapitányság épületébe.

Az egyenruhás február végén ismerkedett meg a csoporttal. Ekkor az óvoda körüli zebraséta keretében beszélgetett a gyermekekkel a gyalogos közlekedés szabályairól, valamint az út mentén látott közlekedési táblákról.

A látogatás végén a kisgyermekek matricát vihettek haza emlékül a Pápai Rendőrkapitányságról Fotó: Pápai Rendőrkapitányság

A rendőr látogatását márciusban viszonozta a kis csapat. A gyermekek megtekintették az előállító helyiséget és az épület emeleti folyosóján kiállított díszegyenruhákat, majd a kapitányság nagytermében közlekedési játékokkal játszathattak.

A látogatás végén minden óvodás matricát vihetett haza emlékül, míg a csoport láthatósági mellényt, kerékpáros bukósisakot, illetve egy közlekedési verseket tartalmazó könyvet kapott ajándékba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!