Pápa

2013.03.07. 10:52

Változatlan maradt a vezetőség

A Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesületének tisztújító közgyűlésén a tagság továbbra is bizalmat szavazott a szervezetet irányító vezetőségnek.

Polgár Tibor

A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színháztermében tartott közgyűlésen egyúttal módosították az egyesület alapszabályát, így a korábbi két év helyett immár négy esztendőre szól a szervezet vezetőségi tagjaink megbízatása. Ezzel kapcsolatban Baán Éva, a nyugdíjas egyesület harmadszor megválasztott elnöke kiemelte, négyéves mandátummal sokkal jobban lehet hosszú távra tervezni, építkezni.

Az eseményen a tagság elfogadta a szervezet 2012-es évéről szóló elnöki és gazdasági beszámolót, továbbá Unger Tamás, Pápa alpolgármestere is válaszolt a nyugdíjasok kérdéseire. Baán Éva az előző esztendőt mozgalmasnak, tartalmasnak nevezte, egyúttal köszönetet mondott a tagoknak, akik megfogalmazása szerint saját maguk, illetve a közösség érdekében mindannyian pozitívan, nyitottan és nagyon aktívan vettek részt az egyesület életében.

 

Baán Éva elnök, Unger Tamás alpolgármester és a vezetőség (Fotó: Polgár Tibor)


Mint mondta, tavaly is számos nagysikerű rendezvényt bonyolítottak le, ilyen volt például a nyugdíjas nőnap, majális és karácsony, illetve az idősek világnapja. Emellett előadásokat szerveztek egészségügyi, szociális, társadalmi, vagy éppen a nyugdíjrendszerrel kapcsolatos témakörökben. Tartottak rendőrségi tájékoztatókat, könyvbemutatókat, valamint kirándulások és tartalmas szabadidős programok is színesítették az éves programjukat.

- Egy ennyire mozgalmas életet élő egyesület tagjaként szinte észre sem lehet venni, ahogy elrepül az egész év. Persze egy pillanatig sem ülünk a babérjainkon, hiszen mindig van valami teendő. Azért is nagyszerűek az ilyen közösségek, mert feledtetni tudják a mindennapok gondját, baját. Több hasonló egyesületre lenne szükség a mai rohanó világban. Mindenkire és mindenre odafigyelünk. Meghallgatjuk, összegyűjtjük és orvosoljuk a tagjaink kisebb-nagyobb problémáit - hangsúlyozta az egyesületi elnök.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!