Olvasó

2014.09.21. 06:50

Vidám nyárbúcsúztató Csopakon

A közösségi munkában jártas szakemberként tudom, hogy nagyon nehéz igényes, tartalmas programot szervezni úgy, hogy abban legyen kreativitás és felkeltse az emberek érdeklődését.

Szeptember elején Csopakon részese lehettem egy ilyen kezdeményezésnek. Családilag nagyon jól éreztük magunkat, gratulálunk a szervezőknek. A strandon egész nap kellemes programokkal várták az érdeklődőket. Csülkös étkek főzőversenye, kézműves foglalkozás, kívánságtutajok készítése, valamint zene a vízi színpadon.

Szórakoztató programok várták a Csopaki napokra látogatókat. Például Dávid Roland gitárjátéka és éneke az esti tábortűznél (Fotó: Kovácsné Sz. Csilla)

A Felsőörsi Római Katolikus Plébánia bakancsos turizmusban nyertes pályázati projektjének bemutató sátrában szórakoztató feladatokkal foglalkoztatták a gyerekeket. Este a tábortűznél közös éneklés, majd a délután elkészített kívánságtutajok vízre helyezése. Zárásképpen utcabál a Rulett együttessel. Kreatív, mégis minden korosztályt megmozgató nyárbúcsúztatón jártunk.

Kovácsné Sz. Csilla

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!