Olvasó

2014.04.18. 13:05

Bocskai iskolai napok

A papakeszi Bocskai István Református Általános Iskolában 2014-ben is megrendezték az immár hagyományosnak mondható Bocskai- napok rendezvénysorozatot.

Gajdos József

A három napig tartó színes programsorozat Kallai Sándor festőművész kiállításával kezdődött. A megnyitóbeszédet Baky Péter festőművész tartotta, a vendégeket köszöntötte Dusicza Ferenc református lelkész, az intézmény fenntartójának képviselője, valamint dr. Kontrát Károly országgyűlési képviselő. Az önkormányzat képviseletében Ráczkevi Lajos polgármester volt jelen. Bollók Gyula, az iskola igazgatója és a tantestület tagjai színes programokkal várták a diákokat az iskolanapok alatt.

Színes programokkal várták a diákokat az iskolai napok alatt (Fotó: Bocskai iskola)

Helyet kapott interaktív történelmi társasjáték és játszóház. A tanulók egészséges életmóddal kapcsolatos előadásokat hallgathattak meg, kerékpárversenyen, huszárbemutatón, valamint az AMS Mentőszolgálat bemutatóján is részt vehettek. Egyes programokra a környező iskolák tanulóit is meghívták, így focibajnokságra, angolvetélkedőre, valamint a szavalóversenyre, táncházra is sor került. A közelgő húsvét-ra játszóházzal és áhítattal készültek a diákok.

Mindenki jól érezte magát, és fáradtan bár, de lelkileg feltöltődve kezdődhetett a tavaszi szünet.

Stelczné Kurucz Éva,

Papkeszi

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!