Lóerő

2015.02.05. 18:50

Aukció a Hangvillában - Gyerekeket támogatnak az árverésre bocsátott motorral

A Veszprémi Motoros Egyesület február 28-án árverésre bocsát egy Pannónia T5 típusú motorkerékpárt.

Heffler Péter

Arról már korábban írtunk, hogy a Veszprémi Motoros Egyesület restaurált, majd egy február 28-i árverés útján értékesíteni kíván egy Pannónia T5 típusú motorkerékpárt. Az egyesület a bevétel teljes összegét felajánlja a Fenyveserdő Ápoló-Otthon Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézményének.

Egy Pannónia T5 kerül árverésre február 28-án (Fotó: Veszprémi Motoros Egyesület)

– A befolyt összegből a gyermekeknek speciális, Ulwila elnevezésű hangszereket vásárolnak, amik hangjegyek helyett színkottát használnak, tehát színes kottán alapuló hangszereken zenélhetnek a gyerekek – mondta Izbéki Gábor, a Veszprémi Motoros Egyesület elnöke, majd ismertette a Hangvillában tartandó rendezvény programját. – A köszöntők után a gyerekek adnak egy rövid zenés, táncos műsort, majd a Kid Rock and Roll táncegyüttes műsorát követően a Pannon Várszínház előadása lesz látható. Továbbá egy filmet is bemutatunk a motorkerékpár építéséről, magyar gyártásáról – árulta még el Izbéki Gábor.

A jegyekkel, amiket a Napló ügyfélszolgálatán lehet megvásárolni, a rendezvény sikeres lebonyolítását és a gyerekeket is támogatják. A jegyek vásárlói között egy értékes családi sétarepülést is kisorsolnak, míg aki a licitáláson vesz részt, egy muzeális értékű motorkerékpárhoz juthat hozzá. A jármű ára, a jegyekből befolyt bevétel és az ötszáz forintos támogatói átutalás az Útkereső Alapítvány a Gyermekekért CIB 10700189–04994206–51100005 folyószámlájára kerül, melyen várják a további felajánlásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!