Kultúra

2015.04.01. 16:44

Országos versenyen - Második a The Core, harmadik a High Five formáció

Ajka - Másodikként végzett a szervező Dinamik rock and roll klub nemzeti kisformáció kategóriában induló csapata, a The Core az országos akrobatikus rock and roll-versenyen.

Tisler Anna

A balatonfüredi Acro Dance High Five felnőtt nemzetközi nagyformáció kategóriában állt fel a dobogó harmadik fokára.

A versenyt, amelyre 105 páros és csoport jutott be, március 28-án tartották a sportcsarnokban.

A Dinamik rock and roll klub második helyen végzett csapata, a The Core tagjai az érmekkel. Fotó: Györkös József

Veszprém megyéből children páros kategóriában Sasvári Márk és Kovács-Tarsoly Lili (Kid Veszprém), Szabó Alexander és Tavaszi Katrin (Dinamik Ajka) vett részt, serdülő párosban Poór Dániel és Lozsi Vivien (Dinamik Ajka), junior párosban Ender Tamás és Finkenzeller Kitti, Kirchkeszner Máté–Bartl Zsófia, Sevinger Dávid–Gönczöl Regina, Karsay Gábor–Magyar Eszter (Kid Veszprém), Tibold Márton, Tibold Eszter (Black Bunny Pápa) kvalifikálta magát. Nemzeti kisformációban a The Core (Dinamik Ajka) és a Prodigy Projekt (Kid Veszprém) kapott lehetőséget a részvételre. Felnőtt kisformációban a Chits (Dinamik Ajka), a Full Speed (Black Bunny Pápa), felnőtt nemzetközi nagyformációban a High Five (Acro Dance Balatonfüred) és a Baby Dolls (Kid Veszprém) szerepelt. Dobogós helyezést csak a The Core és a High Five ért el a megye versenyzői közül. Horváth Márk pontozó, a Dinamik edzője elmondta, a verseny színvonalas volt, jól felkészült táncosok érkeztek, akik a korábbi pontszerző versenyeken az élen végeztek.

Címkék#Ajka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!