Kosárlabda

2014.08.19. 12:30

Készülnek a veszprémi kosarasok

Veszprém - Befejeződött a nyári szünet a közelmúltban nevet váltott Pannon Egyetem Veszprém KK számára. A csapat megkezdte a felkészülést az NB I/B-s kosárlabda bajnoki szezonra.

Novothny Ottó

A játékoskeret alaposan átalakult, illetve a szakvezetők szándékának megfelelően, megerősödött.

Petőfi Áron edző azonnal a közös és erőteljes munkára helyezte a hangsúlyt.

A tervek szerint a csapat a felkészülési időszakban minimum tíz tesztmérkőzésen lép majd pályára, sőt augusztus utolsó hétvégéjén nemzetközi kosárlabda torna megrendezésére is vállalkoznak.

Az MTK Törökbálint mellett a Győrt (utóbbi edzője az exveszprémi Molnár István) és a francia CSM Bonneuilt (edző Krasznai Milán, aki játszott korábban veszprémi színekben) láthatja majd a nagyérdemű a Vetési gimnázium tornatermében, vagyis a társulat hagyományos otthonában.

A csapat vezetői elmondták: nem kizárt, hogy még egy kiemelkedő képességű játékost igazolnak, így lesz teljes az idei keret. A kezdetek a fizikai felkészülésről szólnak, majd később a labda is főszerepet kap.

Érdekesség, hogy a Pannon Egyetem VKK a bajnoki rajt előtt kétszer az Alba Fehérvárral is összeméri erejét, az egyik meccs augusztus 29-én Veszprémben lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!