Kosárlabda

2015.03.05. 11:50

Kosárlabda: A vereség nem téma

Veszprém - A hátralévő összes alapszakaszbeli mérkőzését meg kell nyernie a HOYA Pannon Egyetem Veszprémnek, hogy teljesítse célkitűzését és négybe jusson a férfi kosárlabda NB I/B-ben.

B. Virág Rita

Az alapszakaszból még öt forduló van hátra, s egyelőre a Veszprém a hatodik helyen áll nyolc sikerrel és kilenc vereséggel. Mérész Csaba tanítványai legutóbb a listavezető MTK Törökbálinttól szenvedtek vereséget hazai pályán, így sorozatban ötször kaptak ki. A szakvezető úgy fogalmazott, mielőbb szeretnének véget vetni a negatív szériának.

Kámán Tamás visszatérése komoly erősítést jelent. Fotó: Penovác Károly

– Már korábban is mondtam, hogy nekünk nem az MTK-t kellett legyőznünk, hanem a közvetlen riválisainkat kell megverni, például pénteken a Soproni MAFC-ot – kezdte a tréner. – Ezt a meccset mindenáron meg kell nyernünk, nincs más választásunk. Jó hír, hogy végre bevethető lesz Kámán Tamás, aki óriási erősítést jelent a számunkra. Ha fejben végre összeszedjük magunkat, akkor esélyesként lépünk pályára – nyilatkozta az edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!