Kézilabda

2009.09.05. 02:28

Ne nézz hátra, foglalkozzon mindenki ezentúl a jövővel!

Veszprém - Hazai pályán is bemutatkozik a Veszprém Barabás KC NB I-es női kézilabdacsapata, amely ma 18 órakor fogadja a Békéscsaba együttesét.

Novothny Ottó

Az újonc alakulat a deb- receni kirándulást követően igyekezett feldolgozni az ott történteket. Gyurka János szakvezető azonban gyorsan kiadta a jelszót: ne nézz hátra, foglalkozzon mindenki a jövővel.

- Átérezték a meccs súlyát a lányok, talán éppen a nagy akarás miatt alakult ki a görcsös játék - elemzett a tréner. 

- Fejben kissé túlpörögtek, amit persze próbáltunk megelőzni, de nem sikerült. Jobb koncentráltsággal már az első félidőben is elfogadható teljesítményt nyújthatott volna a csapat.

- A Békéscsaba is biztos dobogósnak tűnik.

- Ebben egyetértünk. Két mérkőzésüket is elemeztük felvételről, igyekszünk kiszúrni a hibáikat, de ennél sokkal fontosabb, hogy a mi produkciónk javuljon. A rengeteg technikai hibát mindenképpen a minimálisra kell csökkentenünk.

- Első hazai meccs, a szurkolók is először látják tétmérkőzésen a társulatot.

- Kiemelkedően fontos számunkra, hogy olyan meccset játsszunk, ami közönségünket meggyőzi arról: érdemes mellettünk állni. 

Tisztességgel készülünk és nagyon szeretnénk a drukkereket kiszolgálni, illetve megmutatni, hogy milyen az igazi arcunk. Ehhez mindenkinek közel száz százalékot kell teljesítenie, és akkor jó meccset láthat a publikum. 

Tény, hogy a Békéscsaba a mezőnyben az elit klubok közé tartozik, de hazai pályán próbáljuk meglepni őket, igyekszünk felvenni a ritmust és ezzel kivívni a szurkolók elismerését.

Fontos, szurkolókat érintő hír még, hogy a Veszprém Barabás KC mérkőzéseire a Veszprém Aréna jegypénztáriban megvásárolhatók a bérletek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!