Hírek

2013.09.24. 08:47

Visszakerült a lopott traktor

Tapolca – Két nap alatt elfogták azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy fakitermeléshez használt egyedi kialakítású traktort vitt el a sáskai erdőből – tájékoztatott a rendőrség.

Halmos György

Egy vállalkozó még tavaly kezdte meg munkásaival a fakitermelést Sáska külterületén lévő erdőben, de idén július végén egy időre felfüggesztettek azt. A fakitermeléshez egy egyedi kialakítású, hatósági jelzéssel nem rendelkező traktort is használtak, amit otthagytak az erdőben, míg másik területen dolgoztak. Szeptember 18-án szembesültek azzal, hogy a járművet ellopták. A tapolcai kapitányság nyomozói két nap alatt a feltételezett elkövető nyomára akadtak, akit  gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt. A férfi beismerő vallomást tett, tettét azzal indokolta, hogy csak kölcsönbe vitte magával az erdőben már hosszú ideje elhagyatottan álló járművet, amit a szürethez akart igénybe venni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!