Hírek

2014.10.18. 11:54

Visszakapta az ellopott tévét az idős férfi

Rablás bűntett gyanúja miatt indult eljárásban megkerült az elvitt TV készülék, amelyet visszaadtak tulajdonosának Balatonfűzfőn.

Az idős balatonfűzfői férfi az utcai szemetestől visszatérve vette észre szeptember 13-án 14 óra körül, hogy a hátsó teraszának ajtaja résnyire nyitva van. A lakásban szembetalálkozott egy ismeretlen férfival, aki hóna alatt vitte az LCD tévéjüket és a felesége táskáját. Rákiáltott, hogy mit keres a lakásban, és feleségének szólt segítségként.



A fiatal férfi a tulajdonos kezére és fejére ütött, majd félrelökte és elmenekült a zsákmánnyal. A Balatonalmádi Rendőrkapitányságon rablás bűntett gyanúja miatt indult eljárás során megtalálta a televízió készülék, amelyet az ügy előadója Nagy Dávid törzsőrmester a napokban visszaadott a tulajdonosoknak.

Az ügyben a Balatonalmádi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két érdi lakos ellen tovább folytatja a nyomozást.

Címkék#tv#lopás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!