Hírek

2014.10.23. 11:53

Kitüntették Szabó Péter Dánielt

Székesfehérvár – Nemzeti ünnepünk, október 23-a alkalmából kitüntetést vehetett át az MH Összhaderőnemi Parancsnokság (MH ÖHP) parancsnokától Szabó Péter Dániel.

Napló-információ

A Napló újságírója az MH ÖHP székesfehérvári központi ünnepi állománygyűlésen fogadhatta Fucsku Sándor vezérőrnagy gratulációját, s vehette át a pajzsot mintázó díszes emléktárgyát. A hivatalos indoklás szerint a Magyar Honvédség, ezen belül az összhaderőnemi parancsnokság és katonai szervezetei elismertségének erősítése, a katonai eseményekről készített hiteles tudósításaival a civil lakosság folyamatos tájékoztatása érdekében huzamos időn át végzett magas színvonalú tevékenysége elismeréséül ítélték oda a díjat Szabó Péter Dánielnek.

Fucsku Sándor vezérőrnagy adta át az elismerést Szabó Péter Dánielnek (Fotó: Magyar Honvédség)

Kollégánk munkáját egyébként az elmúlt években két alkalommal is rangos elismeréssel díjazta a Magyar Honvédség. 2013-ban a honvédelem napján a „Katonák kedvenc képe” országos fotópályázat első díját vehette át Vargha Tamástól, a Honvédelmi Minisztérium államtitkárától, míg idén márciusban a szabad sajtó napja alkalmából a Veszprém katonai alakulatainak parancsnokai tüntették ki több éves hiteles és kiemelkedő munkájáért.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!