Hírek

2015.02.28. 17:55

Fiúnapot tartottak a nőnap előtt

Balatonudvari - Humorral és hatalmas lelkesedéssel adták elő műsorukat a település hölgyei. A közönség értékelte az erőfeszítést, megtelt a faluház.

Prevics Éva

Tisztességesen felkészültek a helyi asszonyok a férfiakat köszöntő műsorra. A hétvégi programon a nőnap előtt a hölgyek lepték meg a férfiakat előadásukkal. Táncoltak, jeleneteket adtak elő, vicceket meséltek és a falusi életről meséltek. A férfi szerepeket is hölgyek játszották, férfi ruhában.

A hosszú házasságon, a hűségen és a férfiak kocsmázásain ironizáltak. Még A minden asszony életében című sláger is felcsendült. A férfiak mellett a többi hölgyet is sikerült megnevettetniük a közönség soraiban.

A helyiek gyakran meglepik egymást különböző fellépésekkel a faluban, utánpótlás viszont alig van, ugyanis nagyon kevés gyerek születik Balatonudvariban - hangzott el. Egy kislány és néhány kamasz azonban itt is nagy sikert aratott. A programon Stefanicsné Sípos Mária új kulturális programszervezőt is bemutatták.

Március 14-én majd a hölgyeket is üdvözlik a településen, akkor a férfiak köszöntik hasonlóan humoros előadással a lányokat és asszonyokat nőnap alkalmából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!