Hírek

2014.06.08. 09:12

Bonnie Tyler tarolt a motorosfesztiválon

Csúcsravitte a hangulatot a brit énekesnő rekedtes hangjával, hatalmas sikert aratott szombaton este a 15. Harley-Davidson Open Road Festen.

Kovács Erika

Az előtte fellépő Deák Bill Gyula már megtöltötte a Nagyszínpad előtti hatalmas teret, kitűnő koncertet adott a Woodstockot idéző hangulatban. Dobai Attila főszervező a deszkákra dübörgött egy gyönyörű motorral, aztán Buza Sándor a szervezők képviseletében kíméletlenül belekiabálta a balatoni éjszakába a nyertes nevét: Major Viktor nyerte el a Sporster Iron 883-as Harley-Davisont, aki Rajkáról érkezett a 15. Harley-Davidson Oper Road Festre. Azt mondta, jövőre ezzel a csodával jön el. Kihírdették a győztest az épített motoroknál: Snake, azaz a "Kígyó" tarolt a közönségszavazatok alapján egy prágai, illtve egy solymári motorépítő műhely előtt. Nem véletlenül tarolt: egy élethű, száját nagyra nyitó, gyönyörű, sárga kígyó tekeredik a lenyűgöző vasra, amit most láthatott először a közönség. Az éjféli tüzijátékot bármelyik augusztus 20-i rendezvény megirigyelhette volna, nem különben a hatalmas tábortüzet, amelynél nem maradt el a hatás, rengetegen gyülekeztek körölötte a csillagfényes, rockzenés éjszakában. Szombaton este ott nézelődött a motorosok között Kóbor János, az Omega énekese is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!