Hírek

2013.05.15. 08:09

Egész életében dolgozott

Mint mondta, kislánykora óta csak dolgozott. Előbb a grófi kertészetben, majd a termelőszövetkezetben, aztán nyugdíjasként otthon, a háztartásban, az állatok körül.

Nagy Imre

Süpek Józsefné, Gizi néni a közelmúltban ünnepelte kilencvenötödik születésnapját. Az alkalomból otthonában Hegyiné Böröcz Adél körjegyző és Sandl Zoltán polgármester virágcsokorral és ajándékkosárral köszöntötték, tolmácsolva a település polgárainak, és önkormányzatának jókívánságait.

Süpek Józsefnét születésnapján Sandl Zoltán polgármester virágcsokorral köszöntötte (Fotó: Nagy Imre)

Marcaltő polgármestere felolvasta Gizi néninek azt az emléklapot, amivel Orbán Viktor miniszterelnök üdvözölte, hangsúlyozva az idősek szeretetét és megbecsülését. Az idős néni szellemileg teljesen friss, egészsége viszont már nem a legjobb, látása, mozgása korlátozott.

Ám ez nem akadályozza meg abban, hogy a rádióban figyelemmel kísérje a napi híreket, vagy énekelje a fiatal korában tanult dallamokat. A sors számtalanszor tette próbára, előbb vejét, majd fiát, férjét és lányát is elveszítette. Ma menyével él, az ő, illetve az unokák, dédunokák féltő gondoskodása veszi körül.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!