Hírek

2010.09.06. 20:43

Globalizáció és Jamie Winchester

Balatonfüred - A Gaja Környezetvédő Egyesület a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatásával kampánykörútra indul, hogy a régió öt városában mutassa be Globalizáció Light elnevezésű projektjét.

Martinovics Tibor

Az egyesület célja, hogy az embereket és főként a fiatalokat saját környezetükben szólítsa meg egy kreatív tudásanyaggal, ami a globalizáció és annak hatásaira kívánja felhívni a figyelmet.

A program keretében szeptember 10 -én, pénteken 12 órától a Tagore sétányon mutatja be az egyesület a kampányhoz kapcsolódó kiállítási anyagát, illetve a Nők a Balatonért Egyesülettel közösen környezeti tanácsadásra hívják az érdeklődőket.

A tanácsadásba kora délután várhatóan Németh Lajos meteorológus is bekapcsolódik, aki 11 órától a Lóczy Lajos Gimnáziumban tart előadást. Napnyugta után a program a szabadtéri színpadon folytatódik, ahol este nyolc órától a Kaukázus zenekar énekese Kardos Horváth János és Jamie Winchester koncertezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!