Hírek

2010.03.31. 10:31

Autópályáról ne is álmodjunk

Veszprém - A lakossági fórummal azt szeretnék megtudni, mit szeretne a polgár, mivel van problémája, mire kíváncsi - fogalmazta meg egy hétfői összejövetel témáját házigazdaként dr. Strenner Zoltán veszprémi képviselő.

Győrffy Árpád

A Botev iskolában tartott fórumon a helyi önkormányzatból ott volt Debreczenyi János polgármester, Baumgartner Lajos és Mihalovics Péter képviselő, valamint a körzet országgyűlési képviselője, dr. Horváth Zsolt is.

A hozzászólók közül volt aki a választások után felálló kormány várható oktatási programjára, egy másik a 8-as főút fejlesztésénél várható lépésekre, a tervezett nyomvonalra és a finanszírozási lehetőségekre volt kíváncsi.

A válaszok sorában Debreczenyi János arra hívta fel a figyelmet, hogy az embernek akkorát szabad álmodni, amekkorát meg tud valósítani. Mivel, nem nagyon van pénz, autópályát például most éppen nem érdemes.

Nagyon fontosnak tartotta Veszprém és a főváros közlekedési kapcsolatának javítását, ennek érdekében az M7-es elérhetőségének fejlesztését. Reményét fejezte ki, hogy a repülőteret is sikerül majd beindítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!