Verseny

2024.03.27. 12:39

Tekéztek a nyugdíjasok Ajkán

Huszonegyedik alkalommal szervezte meg az Üveges Nyugdíjasklub a tekeversenyt a tósoki tekepályán a napokban, amelyen 24 női és 12 férfi páros állt rajthoz.

Tisler Anna

Csaknem minden, a városban működő nyugdíjasklub képviseltette magát. Dorner László alpolgármester Schwartz Béla polgármester és a város önkormányzata nevében köszöntötte a megjelenteket. Elmondta, örülnek, hogy a nyugdíjasok szívesen sportolnak, a römi és a túrázás mellett a teke az, amiben sokan vesznek részt. Köszönte a szervezést és a vendéglátást az Üveges Nyugdíjasklubnak, valamint az üveggyári sportkörnek, akik lehetővé teszik, hogy megszervezzék a programot. 

Fotó: Gyarmati László

Soós Ferencné, a szervező klub vezetője elmondta, hogy a nyugdíjasok körében sokan várják a tekeversenyt, amely a sportoláson kívül remek alkalom arra, hogy beszélgessenek, találkozzanak, eltöltsenek együtt egy vidám délelőttöt. A hölgyeknél egyéniben Áment Mártonné győzött, második lett Neményi Jánosné, harmadik Nagy Ilona. Csapatban a Gyepesi Örökségünk Egyesület, Üveges Nyugdíjasklub és Orgona Nyugdíjasklub sorrend alakult ki az élen. A férfiaknál Incze Károly, Krepsz László és Pásztor István, valamint a Regős klub l, Regős klub ll, valamint a Nyugdíjas Baráti Kör végzett dobogós helyen és kapott oklevelet. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!