Koncert

2024.03.27. 18:45

Tíz éve együtt zenél a Bodza

A tízéves Bodza együttes kétórás koncerttel ünnepelte a születésnapot a hálás közönséggel együtt az ajkai Nagy László Városi Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében.

Tóth B. Zsuzsa

Szélessy Balázs és Kustos Gábor alapította a zenekart, amely egyre szélesebb közönség előtt adta elő legnagyobb költőink verseit, megzenésítve. Akkoriban intézmények, civil szervezetek segítettek a Bodzának abban, hogy legyen hol bemutatkozniuk. A koncerten az együttest és a közönséget Fülöp Zoltán önkormányzati képviselő köszöntötte, méltatva elért eredményeiket és a zenekarnak a város kulturális életében betöltött egyre fontosabb szerepét.

A Bodza zenekar tízéves fennállását ünnepelte koncertjével Fotó: Györkös József

A műsort Szélessyné Pfening Zsuzsanna konferálta, aki a kezdetektől szervezőként segíti a zenekart. Az eltelt tíz évet pedig tíz zenekari tag foglalta össze: Balassa Balázs, Baranyai Ferenc, Battyányi-Nagy Annamária, Bukovics-Marton Noémi, Kustos Gábor, Nagyné Balassa Szilvia, Strang Zsanett, Szűcs Tamás, Tóth Csaba és a zenekar vezetője, Szélessy Balázs. A koncerten sok más mellett József Attila és Petőfi Sándor megzenésített verseinek örülhetett a közönség. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában