Múzeumok éjszakája

2023.06.11. 18:00

Szabadulós játék a Püspöki Palotában

Június 24-én, a múzeumok éjszakáján izgalmas kalandokra várják a látogatókat a Püspöki Palotában.

Szijártó János

A macskás bolondot kell kiszabadítani a versenyben részt vevő csapatoknak a múzeumok éjszakáján Sümegen, a Püspöki Palotában

Fotó: Szijártó János/Napló

Este - 18 óra és éjfél között - nyolc csapat vehet részt abban a "szabadulós" játékban, amelynek tétje Marci, a macskás bolond kiszabadítása. A szervezők 3-9 fős együttesek jelentkezését várják, a palota közösségi oldalán megadott elérhetőségen. Kilencteremnyi önfeledt szórakozást ígérnek a szabadulólevél és a kulcs megszerzéséig, és nem utolsósorban a macskát is meg kell találniuk a jelentkezőknek. Az a csapat, amelyik mindhárom küldetést sikeresen teljesíti, a Palota kávézó 33 százalékos kedvezménykuponját kapja ajándékba.

Természetesen a program éjszakáján minden érdeklődőt várnak a múzeumban az intézmény munkatársai, s ebből az alkalomból a Palota kávézó és panorámás terasza hosszabbított nyitva tartással, éjfélig fogadja a vendégeket.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában