Foci

2015.01.19. 10:12

Téli Teremlabdarúgó Kupa: végéhez közeledik a középdöntő

Várpalota - A hagyományos Téli Teremlabdarúgó Kupában már a középdöntő utolsó fordulóit bonyolítják le, ennek dacára még több csoportban is nyílt a küzdelem.

B. Virág Rita

Várpalotán a Téli Kupában összesen 24 együttes harcol a minél jobb helyezésekért hétről, hétre. A november végén kezdődött bajnokságban az alapszakasz lezárásával négy hatos csoportban folytak tovább a küzdelmek. Most két felsőházi és alsóházi hatosban körmérkőzést vívnak egymással a csapatok. Nagy a harc a felsőház egyes számmal jelölt csoportjában: a Csavargók vezet 11 ponttal, de a Piranha és a Kutyaütők sincs sokkal lemaradva 9-9 pontjával. A kettes számú hatosban már egyértelműbb a helyzet, hiszen a Siroccó 15 egységet gyűjtve vezeti a sort, a Kastélydombi Napoli 13, a Flamnegó 8 pontos. Az alsóházi egyesben jelenleg a Bűn Team foglalja el az első helyet 14 ponttal, a Santosnak 12, a Boombasticnak 9 pontja van. Az alsóház kettes cseoportjában Kolping (14), Satelit (12) és Blue Angels (12) a sorrend.

A hétvégi eredmények: Satelit-Bermuda 1:0, Blue Angels-Kolping 3:4, In eam-Kft. 2:7, Ősi-Eldorádó 2:4, Piranha-Kutyaütők 3:2, Csavargók-Fincsi 4:3, Siroccó-El Madrid 2:0, Flamengó-Kastélydombi FC Napoli 0:4, Black Horses-The Crew 3:1, Santos-Bűn Team 0:6, Boombastic-Gerard 9:1, Söprögetők-Roló Mester 1:1.

Címkék#teremfoci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!