Foci

2014.09.12. 10:25

Rangadó Rátótón

Megyei körkép - Gyulafirátótón rendezik a labdarúgó megyei első osztály ötödik fordulójának rangadóját.

Horváth Gábor

Herend (14.) -Péti MTE (10.): Legutóbbi idegenbeli fellépésén könnyedén nyert a Pét, amely Herenden esélyesként lép pályára. A hazaiak képesek lehetnek a bravúrral.

Balatonalmádi (7.) -Úrkút (2.): A címvédő Úrkút beindította a rakétákat, hiszen az első fordulóban elért döntetlent követően háromszor nyert. A Balatonalmádi két meccset húzott be egymás után.

Tapolca (13.) -Fűzfői AK (5.): A Tapolca eddig csak hazai pályán szerzett pontot, így most két vesztes fordulót követően megint reménykedhet. A FAK-ot persze nem lesz könnyű legyőzni, a csapat nem brillírozik, de sikeres.

Peremarton (15.) -Ugod (9.): Az ugodiak még mindig veretlenek ebben az idényben. A Peremarton általában szoros meccset játszik, de még nem szerzett pontot.

Ajka Kristály (11.) -Alsóörs (8.): Az ajkaiak még csak másodszor szerepelnek hazai pályán, első meccsüket nyerték. Az Alsóörs legutóbb értékes sikert aratott.

Öskü (3.) -Várpalota (12.): Nincs tökéletes formában, de az esélyek az Öskü mellett szólnak. Igaz, a Palota a múlt héten Pétről pontot hozott.

Gyulafirátót (4.)- Devecser (1.): A rátótiak a múlt héten kaptak ki először, a Devecser veretlen, de igazán jó csapattal még nem találkozott idén.

Csetény (6.) -Sümeg (16.): Kissé váratlanul jött múlt héten a Csetény első veresége, a csapat otthon maradt alul. A sereghajtó Sümeg új edzővel próbál kitörni a hullámvölgyből. Nem lesz könnyű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!