Foci

2015.03.02. 14:05

NB I.: Nem tudott nyerni a listavezető

Több érdekes összecsapás is akadt a labdarúgó élvonal első tavaszi fordulójában.

Horváth Gábor

Az éllovas Videoton nem tudott nyerni a Győri ETO vendégeként, a második MTK viszont magabiztosan győzött. A Pécs a fővárosban okozott meglepetést, a bennmaradásért harcoló alakulat gólt sem kapott az Újpest stadionjában. A Diósgyőr nem bírt a sereghajtóval, a Ferencváros viszont három pontot gyűjtött idegenben. Az első idei forduló legtöbb találata a Kecskemét–Pápa összecsapáson esett, ötször zördül a háló.

Eredmények: MTK–Paksi FC 3:1 (1:1), gólszerzők: Bese, Pölöskei, Horváth, ill. Báló. Szombathelyi Haladás–Diósgyőri VTK 1:1 (0:1), g.: Németh, ill. Kristic. Kecskemét–Lombard Pápa 3:2 (2:0), g.: Kitl, Bebeto 2, ill. Seye, Waltner. Nyíregyháza–Budapest Honvéd 2:0 (1:0), g.: Abdouraman, Seydi. Puskás Akadémia–Debreceni VSC 0:1 (0:0), g.: Tisza. Újpest–Pécs 0:2 (0:1), g.: Manjrekar, Rácz. Győri ETO–Videoton 2:2 (1:2), g.: Koltai, Priskon, ill. Nikolic, Juhász. Dunaújváros–Ferencváros 0:1 (0:1), g.: Lamah.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!