Foci

2015.01.22. 19:23

A kis fociklubokat támogatják - laptopot kaptak

Veszprém – Több mint száz technikai eszköz, laptop és nyomtató került egyesületi tulajdonba a Magyar Labdarúgó Szövetség programjában. A fuballklubok csütörtökön vehették át az ajándékot.

Horváth Gábor

A megyei osztályú labdarúgó mérkőzések gyors, pontos tudósítását segíti elő az, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei igazgatósága számítógépeket és nyomtatókat ajándékozott a saját szervezésű pontvadászataiban szereplő kluboknak.

Csütörtökön tizenöt egyesület vehette át ünnepélyes keretek között az említett technikai eszközöket a veszprémi Simonyi iskola aulájában tartott eseményen. Természetesen a többi klub is hozzájutott/hozzájut a fejlesztéshez.

A csütörtöki esemény helyszínén, a Simonyi Zsigmond iskola aulájában tizenöt csapat képviselője vehette át az ajándék technikai eszközöket. A képen balról az ötödik Csik Ferenc megyei igazgató
Fotó: Balogh Ákos

– Több mint száz darab eszköz kerül egyesületi tulajdonba. A folytatásban szeretnénk a kispályás városi bajnokságokat is a rendszer részévé tenni. Elképzelhetőnek tartom, hogy ezen pontvadászatok eredményei is azonnal láthatóvá váljanak a honlapunkon a mérkőzések után. A tárgyalások elkezdődtek, bízom benne, hogy az eredményét már a tavasszal érezni fogjuk – nyilatkozta a Naplónak Csik Ferenc, a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei igazgatója, aki kiemelte: az MLSZ minden területen a fejlesztés útjára lépett és megyénk is követi a tendenciát. A cél az, hogy futballt szerető szurkolók, minél előbb lássák, mit játszott a saját, vagy a szomszéd település csapata.

A csapatok megjelent képviselőit Császár László, az igazgatóság társadalmi elnöke is köszöntötte.

– Ezzel az ajándékkal egyben a megyei futballban dolgozók munkáját is szeretnénk megköszönni. Továbbra is számos fejlesztési lehetőség áll az egyesületek előtt, mindenki próbálja meg a maximumot kihozni saját klubjából és jövőben is működjünk együtt a futball fejlődése érdekében – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!