Cozma

2009.02.09. 18:09

Exkluzív! - Sesum és Pesic szülei Veszprémben! Fotókkal! Nyilatkozatokkal!

<b>Veszprém</b> – Mindkét súlyosan sérült veszprémi kézilabdás már jobban van, erről maguk a szülők győződhettek meg ma délután a megyei kórház intenzív osztályán.

Mátételki András

- A körülményekhez képest jól van a fiam, de még eléggé kába, mert ma reggel ébresztették fel az altatásból – mondta Ivan Pesic, az MKB  fiatal kapusának édesanyja. 


Ivas Pesic családja
(Fotó: Penovác Károly)

- Csak pár szót tudtam vele váltani, elég sok gyógyszer van benne. Úgy látom, jó kezekben van, a későbbiekben is ebben a kórházban marad. Az orvosoktól a klub vezetőkig mindenki segít, mellettünk van, s ez megnyugtató a családomnak. 

Délután ötkor érkeztek a kórházba Zarko Sesum szülei, akik csak öt percet kaptak a látogatásra. 

- Nem olyan nagy a baj, mint azt elsőre gondoltuk - újságolta a vizit után a kézilabdázó édesapja, Stevo Sesum


Sesum szülei
(Fotó: Penovác Károly)

- Szerencsére a szemének nem lett baja. Akkor tört el az arccsontja, amikor lehajolt a földön fekvő Cosmához, hogy megnézze, miért esett össze: valaki fejbe rúgta. Csak ma délben műtötték meg, mert meg kellett várni míg visszahúzódik a véraláfutás, s valamelyest lelappad a duzzanat. 

A Naplónak is elmondom: nincs semmilyen őrző-védő cégem, nem jövők "hadsereggel” bosszút állni Magyarországra! Egy mezőgazdasági cég igazgatóhelyettese vagyok, s maximálisan megbízom az itteni igazságszolgáltatásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!