Barabás KC - Beköltöztek az arénába (képgalériával)

Veszprém - Birtokba vette új otthonát a Veszprém Barabás KC NB I-es női kézilabda együttese: a csapat kedden beköltözött a Veszprém Arénába és már a délelőtti edzést ott vezényelte le Gyurka János szakvezető.

B. Virág Rita

Az MKB Veszprém KC bajnok férfi együttese és a Veszprém Barabás KC női alakulata összebútorozott. 

A Bajnokok Ligájában is érdekelt MKB vezetői és a Barabás KC elöljárói ugyan még nem egyeztek meg mindenben az időbeosztást illetően, de a két fél szép lassan összecsiszolódik. Ennek eredményeképp a lányok minden nap a fiúk előtt tréningeznek majd: 8.30-tól 10.15-ig, valamint 16-tól 18 óráig.


- Nehéz összehangolni a munkát, de nem hinném, hogy Mocsai Lajossal ne jutnánk dűlőre - kezdte Gyurka János, a VBKC szakvezetője.  


- Nagy öröm számunkra, hogy végre van egy igazi otthonunk. Szeretnénk mielőbb belakni az öltözőt, berendezni a szertárt, s kaptunk egy irodát is. 


(Fotó: Gáspár Gábor)


Természetesen tegnap már megtartottuk az első edzéseket is. Még szoknunk kell a környezetet, de úgy látom, a lányok gyorsan és jól tudnak alkalmazkodni a számunkra kellemes változáshoz.

A Barabás KC első előkészületi mérkőzését az arénában augusztus 3-án játssza, 20.30 órától a svájci bajnok, Brüllel csap össze. Ezt követően augusztus 7-én a Győrnél vendégeskedik, majd 12-én a Ferencvárost fogadja 18.30 órától. 

A kettő között augusztus 8-9-én a Fradi előkészületi tornát szervez, ahol a szombati napon 14 órától a Debrecennel, vasárnap 10-től pedig az FTC-vel mérkőzik meg az újonc. 

Augusztus 14-én a Győri ETO látogat Veszprémbe, de a találkozónak még nincs pontos ideje. Augusztus 22-én Érden lép pályára a Barabás KC, a helyi gárda felkészülési tornáján.

Első tétmérkőzését pedig szeptember 2-án, szerdán a Debrecennel vívja idegenben a Veszprém, idehaza pedig szeptember 5-én a Békécssabával játszanak.

Nézze meg képgalériánkat itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!