Bulvár

2015.01.28. 17:35

Nem bánkódik a kiesés miatt Szén Alexandra

Várpalota - Színésznő szeretne lenni a Rising Star zenei tehetségkutató műsorból vasárnap búcsúzott Szén Alexandra. A 16 éves várpalotai lányt szerdán Talabér Márta polgármester is köszöntötte a polgármesteri hivatalban.

Szabó Péter Dániel

Nincs elkeseredve a kiesés miatt, számára már az is nagy siker, hogy szerepelhetett a műsorban és országszerte megismerték a nevét, no meg a hangját, mondta el szerdán Szén Alexandra, akit nagymamája, Márta kísért el a polgármesterhez.

Minden várpalotai joggal lehet büszke Alexandrára, mondta el Talabér Márta polgármester (Fotó: Szabó Péter Dániel)

- Úgy gondolom büszke lehetek arra, amit elértem, nem vallottam szégyent a televíziós showműsorban. Nem kudarcként, inkább egy nagy lehetőségként fogom fel a szereplést, hiszen a távolabbi terveim között szerepel, hogy színésznő legyek – jegyezte meg az egyébként nagyon szerény és visszahúzódó Alexandra, majd hozzátette, nagyon jól esett neki, hogy egész Várpalota, mi több, egész Veszprém megye szorított érte.

Az énekléssel töltött hetek után most az életében újra a tanulásé lesz a főszerep. A székesfehérvári Tóparti Gimnázium diákjaként sok leckét kell bepótolnia. Jelenleg magántanuló, de tavasszal szeretne visszaülni az iskolapadba az osztálytársai közé.

Talabér Márta polgármester egy csokor virággal és egy ajándékcsomaggal köszöntötte a fiatal tehetséget, aki a tervek szerint a XXX. Várpalotai Napokon is színpadra lép majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!