Borosta

2014.03.11. 18:15

Az év nője, férfija

Veszprém - Az MKB-MVM Veszprém KC Cegléd Magyar Kupa-találkozó előtt adta át kedden ünnepélyesen a Napló a 2013-as év nője és év férfija szavazás győzteseinek járó díjat.

Horváth Gábor

Az esemény- és a helyszínválasztás azért esett a kézilabda-mérkőzésre, illetve a Veszprém Arénára, mert mindkét nyertes kötődik a bakonyi csapathoz. Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a Napló Borosta mellékletének olvasói Vilics Andreát, a kézimeccsek alkalmával fellépő szurkolólányok vezetőjét választották az év nőjének. A Púder nélkül című melléklet olvasóitól a veszprémi együttes magyar válogatott játékosa, Schuch Timuzsin kapta a legtöbb voksot az év férfija választáson. A nyertesek Barták Péter főszerkesztőtől gravírozott kristályvázát vehettek át.

A díjazott Vilics Andrea és Schuch Timuzsin, valamint Barták Péter főszerkesztő a szurkolólányok között (Fotó: Zwicker Tamás)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!