Balatonalmádi

2014.12.18. 13:30

Bati János a a Pannónia régi-új igazgatója

Bati Jánosnak, a Pannónia Kultúrális Központ és Könyvtár mostani igazgatójának szavaztak továbbra is bizalmat a képviselők, a csütörtöki zárt ülésen, a polgármesteri hivatalban.

Kovács Erika

Bati János hat éve vezeti az intézményt, és négy pályázó közül döntöttek mellette a képviselők.Megválasztása utáni villáminterjúban a Naplónak eddigi legfőbb eredményeiről azt mondta, hogy örömmel tölti el rendezvényeik visszhangja, miszerint a városba jó visszatérni, gazdag, tartalmas programjaik közül minden korosztály talál kedvére valót. Külön megemlítette a tömegeket, hazai és külföldi vendégeket vonzó nyári fesztiválokat, különös tekintettel a borfesztiválra, mindamellett nagyon népszerűek a nyári szezonon kívüli kínálatuk is.

Legfőbb céljának azt tekinti, hogy az eddigi színvonalat tovább vigyék, illetve tovább erősítsék a harminc civil szervezettel való együttműködésüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!