Ajka

2017.02.02. 17:59

Bővültek a pályázati lehetőségek

Ajka - Gazdag volt a tavalyi évünk: a hősök napi ünnepségünk fényét országos politikusunk növelte, megszerveztük a jótékonysági programjainkat, erősödött az oktatási és társadalmi szerepvállalásunk - mondta Táncsics Tamás.

Penk Tímea

A Kereszténydemokrata Néppárt Ajkai Szervezetének, illetve a megyei választmány elnöke az évértékelő-évnyitó rendezvényen megköszönte a tagoknak a tavalyi esztendőben végzett munkáját, és felvázolva az idei feladatokat.

- Átadtuk az ajka-tósokberéndi katolikus iskola új fő-épületét, amelynek avatóünnepségén Rétvári Bence államtitkár nyitotta meg a tan-évet. Rövidesen elkezdődik a tornacsarnok építése is - ismertette Táncsics Tamás. Elmondta, hogy már nyolcadszor vettek részt az adventi rendezvényen, az idén karácsonyi kifestő képeslapot is oszthattak a KDNP parlamenti frakciójának köszönhetően. Másodszor szerveztek kulturális programot veszprémi színművésszel, amelynek bevételével Farkas Andrást támogatták, az énekes az idén mutatja be vizsgamunkáját.

A szokásos decemberi ételosztást tizedik alkalommal rendezték meg, és most először nyilvánosan is megköszönték a támogatóknak a segítséget.- Fontosnak tartjuk, hogy a városi fenntartásban működő családsegítő szolgálat mellett a Máltai Szeretetszolgálat és a Kereszténydemokrata Szövetség is törődjön a rászorulókkal - mondta Táncsics Tamás, aki 2006 óta önkormányzati képviselői feladatokat is ellát. Úgy tapasztalja, hogy az önkormányzati munka struktúrája átalakult.

Szigorú költségvetéssel kell dolgozni, nehezebb a hitelfelvétel, de bővültek a pályázati lehetőségek. Ezek közül legfontosabbnak tartja az innovációs központot, a tó és liget rendbetételét, a padragi bánya barnamezős beruházását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!