Zirc

2016.09.15. 16:31

Testületi ülés Zircen

Testületi ülést tart a zirci önkormányzat.

Napló-információ

Az önkormányzat által alapított kitüntetésekről szóló önkormányzati rendelet felülvizsgálatát a testület egyhangúlag elfogadta.

A Zirc turisztikai tevékenységének szervezése, lehetséges egységek, megoldások, működtetés határozati javaslatot a testület elfogadta.

Zirc egyes területeit érintően a helyi építési szabályzat és a mellékletét képező szabályozási terv módosításának véleményezési szakaszát lezáró képviselő-testületi döntésről szóló határozati javaslatot a testület egyhangúlag elfogadta.

A Zirci Közös Önkormányzati Hivatal alapító okiratának módosításáról szóló határozati javaslatot a testület elfogadta.

A „Turisztikai Termékfejleszési Pályázat" támogatására kiírt pályázat elbírálásáról szóló határozati javaslatot a testület elfogadta.

Törvényességi felhívás a Zirc város Helyi Építési Szabályzatának, valamint Szabályozási Tervének jóváhagyásáról szóló önkormányzati rendelettel kapcsolatosan elnevezésű határozati javaslatot a testület egyhangúlag elfogadta.

Egervölgyi Dezső hozzájárulási kérelméről a Zirc, Március 15 téren lévő Széchenyi szobor talapzatán tábla elhelyezéséhez szóló határozati javaslatot a testület négy igen, három nem és egy tartózkodással elutasította.

Címkék#Zirc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!