Veszprém

2016.05.29. 10:57

Több helyszínen tartottak gyereknapot Veszprémben

Veszprém - Kézműves foglalkozásokkal, programokkal, előadásokkal várták a gyerekeket szombaton és vasárnap a városban.

Kutasi Zsófia

Megtelt a kolostorok és kertek sétánya és az Agóra előtti park vasárnap. Mindkét helyszínen többféle program közül válogathattak a kicsik és nagyok. A Kolostorok és kertek rendezvénytéren lufibohóc, ugrálóvár is várta a gyerekeket.

Megtelt a kolostorok és kertek sétánya vasárnap (Fotó: Kutasi Zsófia)

- Idén első alkalommal rendeztük meg a gyereknapot a völgyben, cél, hogy családoknak szóló programokat is kínáljunk a helyieknek. Délelőtt horgászversenyt tartottunk, délután fellépők szórakoztatják az érdeklődőket, többek között énekes produkcióval, kutyás bemutatóval, interaktív programokkal – nyilatkozta Szabó Péter, a Kolostorok és kertek Kft. ügyvezetője.

Az Agóra előtt a Kabóca bábszínház hagyományaihoz híven előadással és foglalkozással szórakoztatta a kicsiket és nagyokat. A teátrum az Égigérő paszuly című mesét mutatta be, melyhez kapcsolódva kézműves foglalkozást rendezett a gyerekeknek.

A Kabóca bábszínház kézműves foglalkozást is rendezett a gyerekeknek (Fotó: Kutasi Zsófia)

Szombaton az Eötvös Károly Megyei Könyvtárának gyermekkönyvtára és amfiteátruma várta a családokat többek között népmese alapján könyvtári hétpróbával, bűvészműsorral játékos szellemi és mozgásos feladatokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!