Veszprém

2016.05.04. 18:40

Kreatív csapatmunka - Dominókirakó versenyt szerveztek a Dózsa iskolában

Veszprém - A Dózsa György Általános Iskola alsó tagozatában a Föld napi megemlékezés keretében dominókirakó versenyt szerveztek.

Balla Emőke

Az elsős, másodikos versenyzőknek a tematikus ábrázolás, míg a harmadikos, negyedikes csapatoknak a működés, az eldőlés is szempont volt, tájékoztattak a szervezők, Kishalminé Ágfalvi Andrea és Bettesné Lengyel Andrea, a Dózsa iskola tanítói. Értékes megoldások születtek, melyek megvalósításában a témahűség, az ötletesség mellett a kitartásra, csapatmunkára, precizitásra is
nagy szükségük volt a diákoknak.

A csapatmunkához ötletességre, ügyességre is szüksége volt a Dózsa György Általános Iskola alsó tagozatosainak

A Föld napi megemlékezésen a dominóképeken életre kelt többek között a Madarak erdeje, A tavaszi kép, A Föld fája, a Szelektív hulladékgyűjtő. A játékos, ötletes versengés élmény, izgalom volt a gyermekeknek, de a felnőtteknek is.

Fák és virágok készültek dominóból, a Föld napja rendezvényhez kapcsolódva
Fotók: Kishalminé Ágfalvi Andrea

A legügyesebb tanulók oklevelet kaptak, a többi értékes munkát alkotó csapat emléklapot vehetett át. A szervezők apró ajándékkal is jutalmazták az ifjú, környezettudatosságra törekvő diákokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!