Veszprém

2016.09.19. 15:05

Képek csak úgy lazán

A legújabb lakberendezési divat szerint egy, a lakásban elhelyezett képet akár a falnak is támaszthatunk.

Tóth B. Zsuzsa

Ha még hezitálunk, mert nem tudjuk eldönteni, hova is kerüljön egy új kép, ha csak nem szeretnénk kárt tenni a falban, vagy éppen úgy érezzük, jól mutatna a kép egyszerűen, lazán a falnak támasztva is, nyugodtan döntsünk emellett a lehetőség mellett.

Bármilyen meglepő, a legújabb lakberendezési trendek egyike is ezt a lehetőséget támogatja. A bekeretezett képeket egyszerűen támasszuk a falhoz akár egy alacsonyabb szekrényen, akár a padlóra állítva. A kép alakjától, mére-tétől, témájától és a rendel-kezésre álló helytől függően döntsünk az ideiglenes helyéről. Például egy komód, alacsony szekrény vagy néhány polc nagyszerű alapot szolgáltathat ehhez.

Egyszerűen támasszuk a falhoz a képet, ez az új divat most
Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Akár több képet is tehetünk egymás elé vagy mellé, de arra ügyeljünk, hogy legyenek összhangban egymással és a környezettel. Jó, ha nem kap túl sok napfényt a kép, nehogy kifakuljon. Egy semleges falfelületeket, egyszerű bútort ugyancsak köny- nyen életre kelthetünk ezzel
a módszerrel. A lakás minden pontja személyesebbé válik még egy egyszerű képtől is, különösen, ha ebben az esetben karakteres, figyelemfelkeltő kereteket használunk.

Előnyös, ha a kép vagy a keret egy-egy markáns színe vagy motívuma a szoba más pontján is megjelenik. Legyünk kreatívak és bátrak a lakberendezésben.

Mindig tartsuk szem előtt: a legfontosabb, hogy a közvetlen környezetünk tiszta, rendezett legyen, a bennünket körülvevő bútorok, tárgyak között mindig jól érezzük magunkat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!