Veszprém

2015.08.28. 17:07

A Napló elintézte – Székek kerültek a műfüves pálya ''lelátójára''

Ambrus Gyula gyulafirátóti olvasónk hívta fel figyelmünket az esetre, szerinte komoly probléma, hogy a tíz éve milliókból megújított Jutasi úti műfüves sportpályán – egykori Vasas-sportpályán - nem építettek ki a nézőknek, szurkolóknak megfelelő lelátót, vagy ülőhelyeket, így a legtöbben vagy a fűben vagy odahordott fatuskókon tudják csak élvezni a mérkőzéseket.

Balogh Ákos

Csütörtökön rákérdeztünk a pályát üzemeltető VFC USE elnökénél Rugovics Vendelnél, jelezték-e már nekik ezt a problémát valaha, és hogy miként oldódhat meg a probléma? A vezető elmondta maguk is 10 éve hangoztatják a pályatulajdonos városvezetésnek a hiányosságot, ám eddig hiába.

Ambrus Gyula rutinos meccsnéző, ahová kell magával viszi horgásszékét, de úgy gondolja megérdemelné egy megyeszékhelyi sportlétesítmény és a szurkolók a rendes lelátót

Érdekes módon másnap délelőtt, még írásunk megjelenése előtt hosszú sorban műanyag székek jelentek meg a pálya „lelátó” részén

Előtte-utána. A jobb oldali kép egy nappal később készült, mint a bal oldali. Jól látható a különbség.
Fotó: Balogh Ákos

A történet azonban ennyivel még nem ér véget, hamarosan folytatjuk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!