Veszprém

2016.07.22. 19:10

Sportoló ügyészek

Veszprém - A dunántúli főügyészségek hagyományos, évenkénti sporttalálkozóját tartották július elején, melynek az idén - 2005 után immár másodszor - Veszprém adott otthont - közölte Gulyás Ildikó főügyészségi szóvivő.

Napló információ

A Veszprém Megyei Főügyészség szervezésében lezajlott kétnapos rendezvényen kilenc főügyészség és a Legfőbb Ügyészség csapatai versengtek egymással, több mint 200 résztvevővel. A sportolókat az egyetemi stadionban a vendéglátók részéről Orbán György főügyész köszöntötte.

A versenyzők a hagyományos atlétikai számok mellett asztaliteniszben, tollaslabdában, női röplabdában és férfi kispályás labdarúgásban is összemérték erejüket, vagy olyan sportágakat próbálhattak ki, mint az íjászat és az airsoft lövészet, de nagy érdeklődést váltott ki a kötélhúzás és a zsákban futás is. Különös figyelem övezte a csapatvezetők hétméteres dobásait, akik a 222-szeres magyar válogatott Fazekas Nándor kapuját igyekeztek bevenni, több-kevesebb sikerrel.

A sportolás mellett a vendégek megismerték Veszprém nevezetességeit, megtekinthették a várat és az egykori várbörtönt. A két nap alkalmat adott arra is, hogy az egymástól távolabb dolgozó munkatársak kötetlen körülmények között találkozzanak, ismerkedjenek egymással.

Az összesített eredmény szerint Komárom-Esztergom megye csapata végzett az első helyen, míg a házigazda Veszprém megye a második, Somogy megye küldöttsége pedig a harmadik lett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!