Veszprém

2015.06.18. 14:00

Így zajlott a krosszbajnokság 25 éve

Veszprém - Kétnapos kiadós eső előzte meg az országos rali-krosszbajnokság ötödik fordulóját Nyirádon. A rendezők és a szervezők még vasárnap délelőtt is szomorkásan kémlelték az eget - írta a Napló 25 éve.

Balassa Gergő

Azonban mire elkezdődött a verseny, elállt az eső. Ötvenegy autós állt rajthoz, köztük három osztrák versenyző. A volt osztrák bajnok, Pfeiffer sajnos motorhiba miatt nem tudott rajthoz állni.

A rendkívül kiegyensúlyozott mezőnyben érdekes, jó küzdelmet láthatott a mintegy négyezer néző. Meglehetősen sok volt a koccanás. A hazai csapat a lelkes szurkolók nagy örömére remekül szerepelt. Főképpen Piedl és Tomor szerepelt nagyszerű formában. A csapatversenyben a T. Bauxitbányász szakosztálya szerezte meg az első helyet.

Az abszolút végeredmény:

Divízió első osztályban: 1. Debreceni (Deuch-team), 2. dr. Piedl (T. Bauxit), 3. Bubor (Szentes), 4. Tóth (ÁG Medosz), 5. Varga (Cross Honvéd), 6. Rétfalvy (Bakony KLG Veszprém), 13. Varga (T. Bauxit).

II. osztály: 1. Maruzsi (Maruzsi-team), 2. ifj. Tóth (Vidimpex SE), 3. Vodicska (Berzsenyi D. SE), 4. Vojvoda (Hiteka SC), 5. Tomor (T. Bauxit), 6. Fodor (Fahrer Racing), 20. Lovász (T. Bauxit).

Csapat: 1. T. Bauxitbányász, 2. Fahrer Racing, 3. Cross Honvéd, 4. Start AMSE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!