Veszprém

2015.04.14. 08:36

Starfactory: Célegyenesbe értek (x)

Veszprém – Többféle műfajban is tehetségesek a Starfactory résztvevői.

Kutasi Zsófia

Hangzott el a produkcióval kapcsolatban sajtótájékoztatón. Vándorfi László, a Pannon Várszínház igazgatója elmondta, Starfactory projektből kettő van; egy musical és egy tehetségkutató.

Az országos tehetségkutató verseny középdöntője április 29-30-án lesz, melyen harmincnégy induló vesz részt.

A sajtótájékoztatón a musical résztvevői közül többen felvonultak
Fotó: Kutasi Zsófia

Szelle Dávid, műsorvezető, stylist kiemelte, célegyenesbe érkeztek a két produkcióval. A próbák során kiderült, az indulók közül sokan több műfajban is tehetségesnek bizonyultak.

Szelle Dávid, Lenchés Márton és Nemcsók Nóra

Lenchés Márton rendező hangsúlyozta, ősbemutatóról van szó. Kicsit átformálták az eredeti darabot, melyet modernebb, rockosabb formában mutatnak be. Készültek új számok, karakterek tűntek el és kerültek be. A musical a tehetségkutatók világát mutatja be, többek között azt, hogy a sikert és a sikertelenséget hogyan tudják feldolgozni az indulók. Elhangzott, a veszprémi alkotók Gém Zoltán szerzőtől szabad kezet kaptak.

Nemcsók Nóra, színész szintén részt vesz a produkcióban. Mint mondta, nagy élmény volt számára az elmúlt egy hónap, nyitott és segítőkész volt a társulat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!