Veszprém

2015.04.09. 17:48

Kutató kémikusok - A Pannon Egyetem rendezi az egyik szekciót

Veszprém - A Pannon Egyetem Mérnöki Kara rendezi az Országos Tudományos Diákköri Konferencia (ODTK) kémiai és vegyipari szekcióját, látja vendégül a magyar felsőoktatás kémia iránt érdeklődő hallgatóit, témavezetőket, a zsűrik tagjait.

Balla Emőke

A konferenciára tíz intézmény 248 hallgatója 240 dolgozatot nyújtott be.

A több mint hat évtizedes múltra visszatekintő tudományos diákköri mozgalom országos fórumot biztosít az önképző, kutató, illetve művészeti munkában legkiválóbb eredményeket felmutató egyetemisták és főiskolások számára. Az idei esztendő legnagyobb felsőoktatási tehetséggondozási seregszemléje több mint 5600 fiatal tudósjelölt számára kínál bemutatkozási lehetőséget tizenhat tudományterületi szekcióban.

A Pannon Egyetem Mérnöki Kara az OTDK kémiai és vegyipari szekcióját rendezi. Szalai István, a mérnöki kar dékánja a csütörtöki megnyitón azt mondta: ez verseny a szó legnemesebb értelmében, melynek csak győztesei lesznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!