Veszprém

2014.12.17. 11:16

Zenés karácsonyi műsorral köszöntötték az ellátottakat

Veszprém – A városban igény van arra, hogy az emberek nagyobb közösségekben is átéljék a karácsony meghitt pillanatait.

Kutasi Zsófia

Mondta Porga Gyula polgármester Veszprémi Kistérségi Többcélú Társulás Egyesített Szociális Intézmény karácsonyán a Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola nagytermében szerdán. Hozzátette: az advent számvetésre és elcsendesedésre is alkalmas időszak, mely során átgondolhatjuk, erősödtünk-e a szeretetben. Fontos, hogy ne csak az ünnepi időszak alatt, de egész évben figyeljünk egymásra. Ezt a figyelmet az intézmény ellátottjai a segítő munkának köszönhetően megkapják.

A megjelent idős emberek ajándékcsomagot is kaptak, melyek közül néhányat Némedi Lajos alpolgármester nyújtott át (Fotó: Penovác Károly)

Ezt erősítette meg Győri Piroska, az intézmény vezetője, aki elmondta, azért dolgoznak, hogy a rászoruló és idős emberek az év minden napján megkapják a törődést és jól legyenek. A szociális intézményhez közel ezer ellátott tartozik, az ünnepségre azokat a veszprémieket hívták meg, akik önállóan el tudtak rá menni. A hagyományos karácsonyi ráhangolódáson operett műsorral lépett fel Hatás Andrea és Szeles József színművész. A megjelentek csomagot és kaptak, melyek közül néhányat Némedi Lajos alpolgármester nyújtott át. A műsor végén ebéddel látták vendégül az időseket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!