Veszprém

2013.01.09. 13:43

Korcsolyás táncosok

Veszprém - A Hattyúk tava című előadást mutatja be a Veszprém Arénában az Imperial Ice Stars.

Gajdos József

A jégbalett-társulat február 14-én lép fel a megyeszékhelyen.  Az Imperial Ice Stars társulata 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy a klasszikus baletthagyományokat merőben új szemlélettel mutassa meg, gyerekeket és felnőtteket egyaránt elkápráztatva. A brit menedzsment által vezetett orosz előadóművészekért öt kontinensen eddig négymillió néző lelkesedett, óriási sikert arattak olyan színpadokon, mint a londoni Royal Albert Hall vagy a szingapúri Esplanade.

 

Az akrobatikus táncprodukciókban lélegzetelállító műkorcsolyaugrásokat láthat a közönség (Fotó: Imperial Ice Stars)

Koreográfiájuk friss szemléletű, rendkívüli ötletekkel és virtuóz jégtáncmutatványok- kal tarkított, nagyon egyedi. A jelenetek kidolgozását olim- piai bajnok műkorcsolyázók és tornászok segítik. A jégtáncos előadóművészek korábban profi sportolóként összesen több mint 250 versenyérmet szereztek. Az akrobatikus táncprodukciókban lélegzet- elállító műkorcsolya-ugrásokat láthat a közönség.Az Imperial Ice Stars magyaroszági körútjának állo- másai: Debrecen, Pécs, február 14-én Veszprém, majd Budapest.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!