Veszprém

2013.01.18. 11:51

Hátrányos helyzetűeken segít a Gizella Királyné Klub

Veszprém - A hátrányos helyzetűek, szegények támogatása a célja a Gizella Királyné Klubnak, mely farsangi rendezvényén új tagokat avatott.

A Gizella Királyné Klub Nemzeti Segítő Szolgálat két éve alakult, hogy a névadó szellemiségéhez hűen támogassa a rászorulókat: vakok  és gyengénlátókat, hátrányos helyzetű iskolásokat, mozgássérülteket, sok gyermekes és szegény sorsú  családokat,  egészségügyi intézményeket. Tavaly karácsonykor narancsot és bejglit vittek  a hajléktalanszállóra,  családoknak tartós élelmiszert adományoztak,  rászorulóknak  szemüveget vásároltak, vakvezető kutyát ajándékoztak, mondta Csajági Izabella, a Gizella Királyné Klub Nemzeti Segítő Szolgálat  Egyesület elnöke.

 

 

A Gizella Királyné Klub farsangi  programját Nagy Károly kanonok nyitotta meg (Fotó: Orosz Péter)

 

 


A Városháza aulájában  tartott csütörtöki farsangi rendezvényen adták át a szemüvegeket, az ünnepséget Nagy Károly  kanonok nyitotta meg.  Holányi Julianna festőművész kiállítását Ács Anna muzeológus mutatta be. A programban a  Gizella Királyné Klub Nemzeti Segítő Szolgálat három új tagot avatott.  



Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!